Zapier Automation

– rådgivning og eksekvering

Er du også træt af gentagende opgaver, som burde kunne automatiseres?

Så er Zapier vejen frem til at øge effektiviteten med integration og automatisering ved brug af Zapier og AI

Zapier er et no-code automatiseringsværktøj, der forbinder to eller flere apps, såsom Google drive, ChatGPT (OpenAI), Slack, Pipedrive, Salesforce, Shopify, Umbraco og over 6000+ andre applikationer.

En af de store fordele ved Zapier er, at det ikke kræver kodning eller udviklere for at automatisere arbejdsprocesser ved hjælp af forudbyggede integrationer, kendt som zaps. Zaps bruges til at kommunikere med de forskellige software, din virksomhed bruger, for at overføre data imellem dem, hvilket sparer timer af arbejde og øger produktiviteten.

Jeg kan hjælpe dig med at reducere dine forretnings driftsomkostninger og forblive smidig ved at bruge Zapier til at forbinde dine værktøjer og automatisere dine marketing, salg, drift og finansadministrationsprocesser.

Jeg kan hjælpe dig med at forstå, hvad du bør automatisere, og derefter implementere en automatiseringsstrategi. Jeg kan hjælpe dig med at skabe nye Zaps, fejlfinde fejl og give træning til dit team i brugen af Zapier. Jeg kan bygge enkle Zapier workflows og automatiseringer såvel som komplekse flertrinsprocesser med betinget logik.

Jeg kan også hjælpe dig med at integrere generative AI-værktøjer og AI-drevne funktioner i Zapier, hvor det er muligt.

Tænk på alle de timer, du vil spare ved at have bedre, enklere og automatiserede processer!