Niels Christian Laursen

Jeg vil være den bedste til det digitale.

Jeg er vild med det digitale, og samspillet med mennesker og organisationer. Som digital projektleder hos Kindly vil jeg skabe de bedste digitale løsninger.

Med et speciale i digitalisering og organisatoriske forandringer har jeg både den faglige og professionelle ballast der skal til.

Sådan arbejder jeg

Jeg arbejder til dagligt med digital markedsføring for en lang række kunder, herunder både større og mindre virksomheder der operer både i b2b og b2c segmentet, og særligt en række store danske FMCG Brands.


Jeg arbejder som digital projektleder. Sådan dybere fortalt, betyder det at jeg får penge for at være på Facebook, Google og internettet hele dagen. Jeg arbejder både med websites og  webshops på den kommunikative plan og projektledelsen. Siden da har jeg udbygget min digitale værktøjskasse med Google Analytics, Facebook annoncering og Google Ads.

Min tilgang til digital markedsføring er nemlig, at det kræver en indsats på tværs af platforme, for at få succes. Derfor har jeg også oparbejdet erfaring og kendskab med discipliner som tracking via Google Tag Manager, marketing automation og email markedsføring.

Af virksomheder og kunder jeg har arbejdet med kan nævnes:

 • Lydensby, Struer Kommune
 • Albani
 • Royal Unibrew
 • KiMs
 • Leo Fondet
 • Radio4
 • Energi Fyn
 • Rosengårdcentret
 • Sydbank
 • Diba Billån
 • Jysk Fynske Medier
 • Og mange flere

Udgivelser af Niels Christian

Bacheloropgave: Netflix og adaptionen af stremingtjenester i hjemmet

Speciale: Forandringsledelse og digitalisering

Niels Christian i medierne

Artikel + video på Ekstra Bladet om at få et job via LinkedIn