Google Ads

Kom tættere på dine kunder med Google Ads

Har du brug for hjælp, rådgivning eller eksekvering af Adwords på Google?

Jeg har arbejdet med Google Ads (det gamle Adwords) siden 2015. Jeg har arbejdet med en lang række ads-kontoer, for både små og meget store danske virksomheder.

Jeg arbejder gerne på tværs af forskellige digitale annonceringsplatforme, og her er Google Ads i min optik en del af den samlede digitale kunderejse.

Har du allerede en konto, men mener den trænger til et eftersyn? Jeg kigger gerne på  din Adwords konto, og kommer med ideer og forslag til, hvordan vi kan forbedre dne kampagner.

Hvis du aldrig har arbejdet med Google Ads, men gerne vil i gang, og har hørt lidt om det annoncering på Google, så kan jeg også hjælpe dig.

Jeg guider dig igennem det, kommer gerne med forslag til strategier, sætter annoncerne op, og justerer for dig. Kontakt mig endelig, hvis du vil i gang.

Effektiv lokal markedsføring

Med Google ads har du mulighed for at annoncere hyperlokalt, og målrette dit budskab til dine kunders geografi.

Du kan være med på Google Ads for relativt få midler, og stadig få nye kunder ud af det, uden at det koster en bondegård.

98 % søger online

For at ramme dine kunder med din markedsføring skal du ramme dine kunder, hvor de er. På et eller andet tidspunkt i deres købsproces vil de konsultere Google

Test og optimer

Med annoncering på Google er det muligt at teste, optimere og måle på kampagernes performance løbende, og dermed få mest ud af dit budget.

Kontakt mig for at komme i gang

Jeg er klar til at hjælpe dg. Uanset om det er gennemgang, rådgivning, eler eksekvering af Google Ads. Skriv eller ring via oplysningerne nedenfor, eller udfyld formularen.

Niels Christian Laursen
NCLaursen, Odense

Email: ncl@nclaursen.dk
Telefon: 30573697

Send mig en mail