Facebook Annoncering

Skal du gå i gang med Facebook annoncering? Selvfølgelig.

Uanset om du er en B2B eller B2B virksomhed, er der en chance for, at din målgruppe er tilstede. Det er ikke særlig svært at komme i gang. Det handler bare om at komme godt fra start. Det der er vigtigst er, at få opast din Facebook Business Manager, facebooksidee og annonce konto korrekt. Herfra, er det muligt at skabe gode resultater – selv for et lille beløb.

Få hjælp til din Facebook annoncering.

Jeg hjælper gerne dig og din virksomhed i gang med at annoncere på Facebook – hvad end I bare skal have hjælp til at komme i gang, eller om jeg skal hjælpe jer efter behov. Kontakt mig for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed.

Effektiv lokal markedsføring

Med Facebook annonceirng har du mulighed for at annoncere lokalt, og målrette dit budskab til dine kunders geografi.

Effektivt og billigt

Du kan komme i gang med Facebook annoncering for små midler

Dine kunder er på Facebook

For at ramme dine kunder med din markedsføring skal du ramme dine kunder, hvor de er.

Test og optimer

Med facebook-annoncering er det muligt at teste, optimere på annoncerne, og dermed få mere for budgettet

Med Facebook annoncering kan du målrette din annoncering skarpt

Der hvor Facebook annoncering har sin styrke er, at du ved hjælp af Facebooks data kan nå din potentielle målgruppe. Om det er kvinder mellem 25-35 der interesserer sig for fodbold og bor i Odense, eller personer på 35-40 i Danmark, der interesserer sig for salg, så er det muligt at annoncere specifikt mod denne målgruppe

Lad os komme i gang med annoceringen

Når jeg arbejder med Facebook annoncering har jeg en klar tilgang til opgaven. Derfor må du også meget gerne udfyldt lidt om din virksomhed, og hvad du ønsker at få ud af annonceringen på Facebook. Herfra aftaler vi detaljerne nærmere, så det passer til dit budget og ønsker.

Det er uforpligtende at sende en henvendelse.