Digital annoncering

Digital annoncering – rådgivning og eksekvering
Siden jeg for første gang i 2012 stiftede bekendtskab med digital annoncering på Facebook, er der løbet meget vand i åen siden, og platformene har ændret sig, men det er stadig i bund og grund, de samme grund greb der dækker.

Jeg har siden udvidet min digitale annonceringspalette til platforme som Google Ads og alle de andre gængse platforme. Efterhånden som erfaringen kommer til, er jeg stille og roligt blevet både strategisk, taktisk og eksekverende for en række af kunder, lige fra håndværksmesteren til store danske virksomheder og organisationer til det offentlige.

Digital annoncering – rådgivning og eksekvering

Jeg sætter altid en ære i, at tage dig i hånden som kunde, uanset om du aldrig har beskæftiget dig med markedsføring, til at du rent faktisk selv kan eksekvere på kampagnerne. Jeg opererer både inden for eksekvering og rådgivning – Det følges jo ofte ad.

Eksekvering af digital annoncering

Du kan vælge at lade mig håndtere eksekveringen af din digitale markedsføring, opsætning af annoncer, overvågning af dem, optimering og månedlig afrapportering, eller hvad du har brug for. Uanset om det er Google annoncering, Facebook annoncering eller annoncering på LinkedIn Det finder vi ud af sammen. Jeg sikrer at du holder dine budgetter, og giver dig løbende feedback på hvordan det går, hvor der skal sættes ind, og hvad vi bør prøve af.

Med andre ord, du overlader det til mig, og jeg skal nok holde dig i loopet med resultaterne, og hvad mine justeringer har gjort for din forretning.

Uanset hvad, så er du i trygge hænder hos mig.

Rådgivning om digital annoncering

Måske har du en kampagne, som du selv kan eksekvere, men har brug for at udtænke det rette setup, strategi eller kanalmix? Det kan også være, du vil have en gennemgang af dit nuværende setup.

Jeg er det ekstra sæt øjne, der ser på, hvordan din annoncering bliver endnu bedre, og giver mere værdi.

Formatet finder vi ud af sammen, så du får det skræddersyet til lige netop dine behov, og dine udfordringer.

Uanset hvad du ønsker jeg skal varetage for dig, så lad os tage en dialog, om netop dine behov, og hvordan jeg kan hjælpe din forretning