Hvordan er det egentlig at være i “mit første job”

Simon Krag Linde, som er en fantastisk dygitg ung mand, spurgte om jeg ville fortælle lidt om vejen til mit første job. #MitFørsteJob. Og det har jeg selvfølgelig sagt ja til. Jeg fortæller lidt om udfordringerne når man kommer direkte fra studiet ud i ledigheden, og til hvordan det så er at starte i sit første job.

Læs hele indlægget om mit første job her

Så hvis du har undret dig lidt over, hvad jeg egentlig laver på arbejde, eller hvordan det er at være humanistuddannet og arbejde i finanssektoren, så kan du læse med ovre på Simons blog.

PS. Du bør faktisk tage at læse lidt flere af Simons indlæg. De er rigtig gode.

Men lad det bare være sagt med det samme. Det er en hel anden verden når man har et rigtigt job, end det var på universitetet, og til tider savner jeg det faktisk – MEN Det er virkelig også fedt at være ude på den anden side, og bruge de (næsten) 18 års uddannelse til noget.

Leave a Reply

%d bloggers like this: