Digital marketing podcasts for pendlere

Podcasts slår radio

Hvis du er vild med marketing, kommunikation, digitalt og ledelse er der en masse forskellige podcasts man kan lytte til. For tiden har jeg  kun danske podcasts på min liste .  Desværre rækker de danske podcasts ikke helt til 5*3 timer om ugen, så hvis du nu har nogle fede podcasts jeg skal lytte til, så sig endelig til – De må også gerne være på engelsk.

Gamle Mænd i nye medier – Som at sidde og høre røvere på et værtshus

De her 2 gamle r*v-huller (de ved godt jeg ikke mener det alvorligt) burde ikke behøve den store introduktion. Hans Tosti og Peter Svejgaard fra henholdsvis Dansk Supermarked og Spies, er nogle erfarne og yderst dygtige herrer.  Der er en lummer stemning som på et gammeldags værtshus hvor øllerne knappes op og serveres uden glas, men på den fede måde.

De 2 herrer hygger sig, og er ikke blege for helt at droppe et afsnit, hvis kvaliteten bliver for dårlig. Det er lidt som at sidde på barstolen og lytte til de gamle røverhistorier – Det er dog bare om sociale medier og markedsføring – Og de er ikke gamle historier. Perfekt når man er på vej hjem fra arbejde. – Du finder Podcasten på Soundcloud og iTunes.

Help Marketing – Den hjælpsomme podcast, fyldt med inspiration

Eric Ziengs er en kanon dygtig herre. Til dagligt arbejder han som digital strateg hos Bolius. Gennem sin virksomhed Nochmal driver han podcasten Help Marketing. Erics podcast handler om lige præcis det jeg gerne vil høre noget om, SEO, digital marketing, sociale medier, webanalyse konverteringsoptimering osv osv. Helt genialt. Hver uge har Eric besøg af en ny gæst der er ekspert indenfor sit felt – Og når jeg siger ekspert mener jeg det. Jeg hørte det seneste afsnit i morges, hvor han havde besøg af en ekspert i Google Streetview – Jeps, det findes også!

Erics podcast kan til tider være i den lidt mere nørdede ende, men det gør absolut intet. Det er her vi får fat i guldkornene. Og vi ved jo alle, at djævlen ligger i detaljen. Jeg nærer dyb respekt for, at Eric og hans team her uge udkommer med en ny podcast. Det koster rigtig mange timer og ressourcer at gøre det. Lyt til den – Du bliver kun klogere!

Help Marketing podcasten passer til turen både til og fra arbejde. Du finder den på helpmarketing.dk og Itunes.

Pottercut – Når man plukker fra de bedstes hjerner

Ib Potter er konsulent indenfor online markedsføring. Man må sige at Ib har fanget at producere en podcast. Kvaliteten af hans produktion er altid helt i top, og han er altid velforberedt. Det fede ved Ibs emner er, at de til tider kan være endnu mere dybdegående og nørdede end Erics episoder af Help Marketing (sorry Eric, ikke noget ondt).

Pottercut udkommer jævnligt (vist nok uden garanti for ugentlig episode) og hver uge har han en ny gæst med, som er ekstrem skarp indenfor sit felt.

Den dybdegående behandling af emnerne i Pottercut passer perfekt til et podcast, så man kan få det med i bilen. Passer perfekt til turen på arbejde. Du finder podcasten på pottercut.dk og Itunes

 

Techsistens – Det du ønskede aftenshowet var! Tech, løs snak og hygge

Vores allesammens hyggelige og halv nørdede podcast er tilbage efter en pause på lige godt et år!

Techsistenst er en sjov størrelse, og det er svært at sætte et prædikat på den – Hvis man da skal. Det letteste er nok at sige, at du bare skal lytte med. Stemningen er løssluppen og sættes i gang af et lækkert stykke med ukulele.


Podcasten bliver lavet af Susanna Rankenberg og Patrick Damsted, der begge er tech-nørder. podcasten handler om en lang række forskellige tech-nyheder og emner. Ikke nødvendigvis altid aktualitet, men altid med personlig holdning og humor. Der kan blive talt om alt fra shitstorms på sociale medier til sokketis (den må du hellere selv lytte dig til en forklaring på).

Techsistens podcasten er det hyggelige talkshow, der behandler alt mellem himmel og jord, det du egentlig ønskede aftenshowet var! Podcasten er perfekt til den lange tur hjem fra arbejde. Du kan finde Techsistens på Soundcloud og iTunes

 

Har du flere til min liste?

Det er de podcast jeg har på min liste for tiden, som er indenfor feltet digital, marketing og kommunikation. Men der må være nogle flere derude? Måske har du nogen på engelsk?

Jeg kunne i hvert fald godt bruge lidt flere, så skriv til mig på @nclaursen på twitter  eller i kommentarerne herunder.

 

Skriv et svar